ZANESLJIVO SPLETNO GOSTOVANJE

na strežnikih s podporo php 5.2 in 5.3, Imagick, zend Optimizer, Soap, Mysql, IonCube, Memcache, ...

 

Novice in obvestila G-server d.o.o.

2009
3
JUL
Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije


Spoštovani,

2.7.2009 smo posodobili strežnik in s tem tudi olajšali namestitev cms aplikacije joomla uporabnikom.
Uporabniki lahko sedaj še lažje namestite joomlo in ostale portale, saj je urejanje pravic preko FTP omogočeno. Težave so nastajale pri namestitvi novih komponent.
Sedaj lahko vse portale brez težav nameščate in tudi urejujete pravice datotek in map, ki jih ustavi strežnik ob inštalaciji.

V spletno administracijo bomo kasneje dodali še inštalacijo najbolj znanih skript.
Ob tem pa vseeno zagotavljamo najhitrejše izvajanje portalov in ostalih aplikacij, saj smo strežnik dodatno optimizirali. V poletnih mesecih sledijo dodatne posodobitve za katere boste pravočasno izvedeli.

Hvala lepa za zaupanje!

Ekipa G-SERVER d.o.o.

Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije

 
 

ZANESLJIVO SPLETNO GOSTOVANJE

Naši strežniki vam omogočajo safe mode off, kar pomeni brezskrbno nameščanje skript joomla, wordpress, drupal, gallery2, Xcart ipd. Za varnost je poskrbljeno preko sistemov, ki smo jih dodatno implementirali. Skripta za nameščanje pa vam skripte nastavi tako, da je osnovna varnost zagotovljena.
Optimizacija strežnika za joomlo in ostale aplikacije

 

na vrh strani

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije