Naše gostovanje uporablja že več tisoč uporabnikov


Vsi uporabniki prisegajo na dolgoletne izkušnje, ki jim zagotavlja zanesljivo in neprekinjeno delovanje storitev. Naši sodelavci so na voljo preko telefona in 24 ur na dan preko elektronske pošte.
Pri nas šteje vsak uporabnik!

 

Novice in obvestila G-server d.o.o.

2009
22
JUL
VPS gostovanje


VPS gostovanje pri G-SERVER d.o.o. je najboljša izbira, če želite imete svoj strežnik. Pri tem ni nikakršnih omejitev in skrbi glede strojnih posodobitev, saj za vse skrbimo mi.

VPS strežnik omogoča namestitev operacijskega sistema po vaši želji stranke. Sistem deluje na virtualnem delu strežnika, ki mu določimo spomin, disk, povezavo in  IP naslov.

Na strežnik dostopate preko lastnega IP naslova in ste neodvisni od naših strežnikov.

Virtualni strežnik je primeren za tiste, ki si želite popolno svobodo pri namestitvah programske opreme oz. operacijskega sistema. VPS način gostovanja vam omogoča tudi neomejen prenos podatkov in dinamično pvoečevanje oz. zmanjševanje kapacitet (spomin, procesor, disk) glede na vaše potrebe.

Kot smo že omenili gostovanje ni omejeno in vam omogoča gostovanje preproste windows XP sistema kot tudi LINUX strežnika za poslovno uporabo.

Pišite nam na info@g-server.com in zahtevajte ponudbo.  Paketi virtualnega gostovanja je objavljen na naših straneh. Omogočamo pa tudi paket po željah uporabnika za individualno ceno. 

VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje

 
 

Izdelava spletnih strani

Za prvi vtis ni druge priložnosti. Poskrbite, da bo vaša spletna stran prepričala z elegantno obliko in preprosto postavitvijo.
VPS gostovanje

 

na vrh strani

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije