Oblikovanje in izdelava spletnih strani

Na podlagi bogatih izkušenj vam nudimo koristne nasvete pri izdelavi spletne strani, ki je v celoti prilagojena vašim potrebam in željam.

 

Novice in obvestila G-server d.o.o.

2009
22
JUL
VPS gostovanje


VPS gostovanje pri G-SERVER d.o.o. je najboljša izbira, če želite imete svoj strežnik. Pri tem ni nikakršnih omejitev in skrbi glede strojnih posodobitev, saj za vse skrbimo mi.

VPS strežnik omogoča namestitev operacijskega sistema po vaši želji stranke. Sistem deluje na virtualnem delu strežnika, ki mu določimo spomin, disk, povezavo in  IP naslov.

Na strežnik dostopate preko lastnega IP naslova in ste neodvisni od naših strežnikov.

Virtualni strežnik je primeren za tiste, ki si želite popolno svobodo pri namestitvah programske opreme oz. operacijskega sistema. VPS način gostovanja vam omogoča tudi neomejen prenos podatkov in dinamično pvoečevanje oz. zmanjševanje kapacitet (spomin, procesor, disk) glede na vaše potrebe.

Kot smo že omenili gostovanje ni omejeno in vam omogoča gostovanje preproste windows XP sistema kot tudi LINUX strežnika za poslovno uporabo.

Pišite nam na info@g-server.com in zahtevajte ponudbo.  Paketi virtualnega gostovanja je objavljen na naših straneh. Omogočamo pa tudi paket po željah uporabnika za individualno ceno. 

VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje VPS gostovanje

 
 

Registracija in podaljšanje spletne domene

Registracija domene je na voljo prav vsem, ki si želijo lastno spletno domeno.
Hitro in enostavno lahko registrirate več domenskih končnic: .com, .net, .org, .si, .eu, .biz, .info ...
VPS gostovanje

 

na vrh strani

 

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije